Сертифицирани ПОС терминали 

 

 

                                                          BluePad-50

BluePad-50 e най-компактното и леко универсално, мобилно решение за разплащане, което използва Bluetooth. То има възможност да приема всички форми на разплащане: Магнитна лента, EMV чип и PIN, както и безконтактни карти, като по този начин се постига удобство и стил, който се събира във Вашата ръка. 

BluePad-50 покрива последните EMV и PCI PTS 3.x изисквания за криптиране на PINentry устройства.

Предлага се от Датекс ООД

  

 

 

                                                          PAX S800/S900

PAX S800 е иновативен десктоп терминал. Предлага се в компактен и стилен дизайн, оборудван с голям цветен екран, богат избор от възможности за свързване и вградена функционалност за NFC, която позволява мобилни и безконтактни трансакции. PAX   S900 е мобил ен  терминал, с удължен живот на батерията, цветен сензорен екран и GPRS или 3G свързаност.

Предлагат се от Transaction systems LLC  

 

 

                                                         Ingenico iSelf iUC150 

Ingenico iSelf серията ПОС терминали са модулни и са предвидени за вграждане в машини за самообслужване (като машини за продажба на билети, петролната индустрия,  хотелиерски услуги и т.н.) и са EMV и PCI PTS 3.x сертифицирани устройства. Устройствата са сертифицирани за външен монтаж в сурови условия и имат ниво на защита от вандализъм (IK10). Оборудвани са с голям набор от комуникационни технологии, като бърз модем, Ethernet и/или GPRS ,както и с опционален модул iUC150  който предоставя възможност за извършване на безконтактни плащания с Visa, MasterCard и др. картови схеми. Базирани на Telium 2 технология и използващи ARM9 и ARM7 микропроцесори, терминалите Ingenico iSelf комбинират иновации и производителност - осигуряване на по-бърза, по- удобна и по-надеждна транзакция всеки път.

Предлагат се от АСЕКО СЕЕ ООД.                              

 

 

 

OMNI 3350/3750, VX510, 520, 570

ПОС терминали на фирмата VeriFone. Работят с отделен PINPAD. Имат вградено 40 колонно термично печатащо устройство. Подходящи са за супермаркети, за плащане и получаване на пари в брой в аванс на гише.

Доставят се от фирма ПРИНТЕК България ЕАД.

OMNI 3350

OMNI 3350

OMNI 3750

OMNI 3750

 

 

MagIC 3 X-Series

ПОС терминали на фирмата Verifone. Работят с отделен PINPAD или с вграден PINPAD Имат вградено 40 колонно термично печатащо устройство. Подходящи са за супермаркети, за плащане и получаване на пари в брой в аванс на гише.

Доставят се от фирма Мелон България ЕАД.

MagIC 6100

MagIC 6100

MagIC 5100

MagIC 5100

 

 

Optimum x42xx ПОС терминали

Optimum x42хх серията терминали продукт на VeriFone, с още по-високи технически характеристики, отговаряйки на последните изисквания на Картовата индустрия (PCI). С 24MB памет и 32-bit ARM 9 процесор терминалът позволява бързоскоростни (EMV) транзакции и възможност за ползване на множество апликации (value-added applications). Серията терминали х4200 се дели на настолни (T4210 – Dial up V.34, Т4220 - Ethernet с Dial backup V.34, T4230 – GSM/GPRS с Dial backup V.34) и мобилни (M4230 – GSM/GPRS с Dial backup via docking station, М4240 - Bluetooth) модели. Терминалите работят с вграден PINPAD (ПИНПАД) или с външен ПИНПАД S9PCI. Цялата серия притежава идентичен дизайн и ползва едно софтуерно приложение, като се дели само по комуникационния си модул. х4200 платформата притежава PCI PED Approval за secure PIN entry, MasterCard PTSP approval за IP и wireless транзакции, EMV Level 1 & 2 сертификати, Interac Certified, RoHS Compliant, HyperSafe32, четци за магнитни и Smart карти, 3 SAM слота, бърз термичен принтер. Терминалите и ПИНПАД-ът са сертифицирани съгласно изискванията на спецификацията, базирана на ISO 8583, на БОРИКА за ПОС терминали, свързани към БОРИКА.

Предлагат от АСЕКО СЕЕ ООД.

Optimum

 

 

Ingenico ПОС терминали

ПОС терминалите на лидера в глобалния EFT/ПОС пазар - Ingenico вече са сертифицирани по новата ISO 8583 спецификация на БОРИКА. Терминалите са базирани на модерната платформа UNICAPT 32 и едно софтуерно приложение се ползва от цялата фамилия. Ingenico терминалите са мултифункционални, гъвкави и бързо адаптивни за разнообразни приложения и нови тенденции на пазара.Терминалите притежават мощен 32-bit процесор.Подържат различни комуникационни интерфейси и протоколи като: Dial-up, ISDN, Ethernet, ADSL, GSM/GPRS, CDMA, Bluetooth, RF 433Mhz, Wi-Fi, RS485, RS 232 и други. Естествено терминалите притежават EMV L1, EMV L2 MasterCard, VISA PED сертификати. Ingenico предоставят впечатляващ ергономичен дизайн и вграждат в терминалите красив графичен дисплей, бърз и лесно зареждащ се термичен принтер.

Предлагат се от фирма Екселио Алианс ООД.


Ingenico i73xx

Ingenico i73xx


Ingenico i5100

Ingenico i5100

 Ingenico iCT200, iWL200

Ingenico iCT200 и iWL200 серии са универсални EMV, APACS Common Criteria и PCI PTS 3.x и 2.x сертифицирани устройства. 32-битовият RISC крипто-процесор  осигурява мащабируема и висока производителна платформа за ново поколение услуги и приложения с повишено ниво на сигурност, без влияние върху  скоростта или надеждността на транзакциите.Оборудвани с голям набор от комуникационни технологии, като бърз модем, Ethernet или GPRS, iCT200 серия на Ingenico осигурява връзка навсякъде. Базирани на Telium 2 технология и използващи ARM9 и ARM7 микропроцесори, терминалите Ingenico iCT200 комбинират иновации и производителност - осигуряване на по-бърза, по- удобна и по-надеждна транзакция всеки път.

Предлагат се от Болкан Файненшъл Сървисис ЕАД, Мелон България ЕАД, Екселио Алианс ООД, АСЕКО СЕЕ ООД.

Ingenico iCT200

iCT200

Ingenico iWL220

iWL220