„БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ“ АД беше отличена с престижна награда в Първите годишни награди за корпоративни партньори на SOS Детски Селища България „Едно семейство“. Призът беше връчен на г-н Христо Костов, Директор "Картови услуги", по време на официална церемония, която се проведе вчера в Централния военен клуб.    

SOS Детски Селища България е сдружение с нестопанска цел, част от международна организация за социално развитие, представена в 132 страни по света. Основната мисия е да осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят подкрепата на своите родители. Наред с това, развива и застъпнически дейности, съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.

В края на миналата година „БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ“ се присъедини към голямото семейство на SOS Детски Селища България и засвидетелства своята подкрепа в благородните каузи на сдружението. Ще се радваме да продължим това партньорство, защото вярваме, че заедно, влагайки не само средства, но внимание и емоции, можем да допринесем за едно по-усмихнато бъдеще на децата на България.  

Повече за церемонията: линк към новината в сайта на SOS Детски Селища България.